ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Seminář rozhodčích a školení nových rozhodčích 2. třídy

Seminář ligových rozhodčích se uskuteční online formou ve čtvrtek 19. září 2024, a to ve dvou bězích – od 17:00 a poté od 19:00. Školení nových rozhodčích 2. třídy potom proběhne prezenční formou v neděli 22. září 2024 od 14:00.

Na seminář ligových rozhodčích se každý rozhodčí musí dopředu zaregistrovat prostřednictvím formuláře, a to do pondělí 16. září 2024. Na pozdější přihlášky nebude brán zřetel. Odkaz pro přístup k videohovoru pak bude přihlášeným zaslán nejpozději jednu hodinu před začátkem na e-mail zadaný do formuláře. Seminář proběhne na platformě Skype. Není třeba nic instalovat, postačí klasický internetový prohlížeč. Vzhledem k dřívějším zkušenostem se seminář uskuteční ve dvou bězích. Kdyby byl počet přihlášených rozhodčích v jednotlivých bězích výrazně nerovnoměrný, přistoupíme k přesunu přihlášených do běhu s méně naplněnou kapacitou.

Školení nových rozhodčích 2. třídy se bude konat v neděli 22. září 2024 od 14:00. Místo bude určeno dodatečně s ohledem na dojezdovou vzdálenost přihlášených zájemců. Bližší informace naleznete v pozvánce.

Datum: 5. 9. 2024 | Sekce: Rozhodčí | Autor: Lukáš Hlavinka