ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Kuželky v celostátních médiích

Přehled mediálního dopadu úspěchů na MS.

Kromě primárního sportovního úspěchu má sobotní vítězství Natálie Bínové na mistrovství světa jednotlivců další velký pozitivní dopad pro svět českých kuželek.

Jako minoritní neolympijský sport má i přes veškeré snahy o propagaci a publicitu jen málo šancí proniknout do sportovního zpravodajství. Zásluhou výjimečného triumfu Bínové se však tak stalo.

Informace o jejím vítězství byla zaznamenána ve zprávách celoplošných radiových stanic Blaník a Impuls, dále se objevila v přehledu rychlých sportovních zpráv Českého rozhlasu (https://www.irozhlas.cz/sport/rychle-zpravy).

Zvláště si ceníme pozornosti věnované Českou televizí. Informace o vítězství Bínové na MS se objevila na liště přehledu nejdůležitějších zpráv dne během kontinuálního vysílání ČT24, kde se vyskytovala od sobotního odpoledne až do nedělního dne.

Obrovský dosah má uvedení zprávy na webu ČT Sport (https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/ostatni/cesko-ma-po-dlouhych-dvaceti-letech-mistryni-sveta-v-kuzelkach/665b322561d8d47534948f0d) a na facebookové stránce ČT Sport (více než 1 700 lajků), kterou následně přesdílel i facebookový účet zpravodajské ČT24 (více než 1 200 lajků). Vrcholem je pak reportáž v nedělním vysílání Branek, bodů, vteřin.

Věříme, že široká kuželkářská veřejnost je vedle sportovního úspěchu Natálie Bínové potěšena dvojnásobně, a to i pozorností, kterou díky němu náš sport získal. 

Datum: 3. 6. 2024 | Sekce: Zajímavosti | Autor: Lukáš Dařílek