ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

MS/ME 2024 nultý den

Přehled nejpodstatnějších informací k evropským a světovým šampionátům

Ve čtvrtek 16. 5. své brány otevírá hala ve slovenském Brezně, které bude po následující více než dva týdny hlavním městem kuželek. Následující článek shrnuje nejdůležitější informace pro české fanoušky.

Složení českého týmu najdete na stránkách aktuálně vyšlého KuLi (odkaz). Zde kromě přehledu jmen naleznete další údaje k hráčům a také složení realizačního týmu.

Důležité informace k programu a ke složení dalších týmů a také kompletní přehled výsledků bude k dispozici na webových stránkách NBC. Každá z akcí zde má vlastní podstránku, vše je tedy přehledně na jednom místě.

Nejen pro fanoušky budou zásadní i webové stránky pořadatelů. Na odkazu live video naleznete podmínky, za jakých budete moci sledovat veškeré (doufejme, že vše bude funkční) dění na hale. Za cenu 25 euro obdržíte oprávnění sledovat MS/ME živě pro všechny dny. Samotné streamy budou probíhat na platformě www.onlineprenos.sk/. Kromě informací o streamech webové stránky obsahují informace ke vstupenkám na jednotlivé akce. Pro zajímavost denní vstupenka na MS jednotlivců vyjde na 18 euro.

Ještě drobný souhrn programu. Vše začne v pátek 17. 5. soutěží dvojic žákyň a týmů dorostenek. To stejné, jen s druhým pohlavím, proběhne v sobotu. Neděle bude patřit smíšeným tandemům žáků i dorostu a sprintu dorostu. V pondělí na to naváží finále žáků a dvojice dorostu nesmíšené. Poslední den, úterý 21., se odehrají finále dorostu. Již o den později nastoupí ke svému MS juniorky, program zahájí jejich týmová soutěž. Ve čtvrtek e o medaile utkají junioři. Třetí den bude tradičně ve znamení smíšených tandemů a sprintu. V sobotu 25. budou sehrány nesmíšené dvojice a v neděli uvidíme finále jednotlivců. Od 27. do 28. 5. bude probíhat kvalifikace v rámci MS jednotlivců. Smíšené tandemy budou jako vždy rozděleny mezi dvojici dnů, tedy 28. a 29. 5. Ve středu 29. budou navíc odehrány i sprinty. Poslední tři dny již budou plně v režii soutěže jednotlivců, přičemž semifinále a finále uvidíme v sobotu 1. 6.

Na závěr ještě informace, co vás čeká na našem webu a sociálních sítích. Především to bude každodenní souhrn toho nejdůležitějšího, primárně zaměřený na naši výpravu. Budeme se rovněž snažit mapovat online česká vystoupení. Ať už krátkým komentářem na webu, tak i rychlými zprávami na našem facebookovém účtu a whatsappové skupině. Ve spolupráci s našimi reprezentanty se budeme snažit přinášet i zajímavosti z místa konání a případně i obrazové materiály.

Tak teď již pojďme fandit!

Datum: 16. 5. 2024 | Sekce: Reprezentace | Autor: Lukáš Dařílek