ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Mezinárodní soustředění dorosteneckých reprezentací

Od čtvrtka 31. 8. do neděle 3. 9. se na kuželně v Blansku konalo společné soustředění dorosteneckých reprezentací České republiky, Slovenska a Německa.

Páteční program byl pro všechny velmi fyzicky náročný, proběhly systémové disciplíny s trénováním jednotlivých ulic, kdy se všichni zúčastnění hráči vystřídali na všech šesti drahách a v meziobdobí probíhala fyzická a regenerační cvičení s využitím zařízení v areálu TJ ČKD.

V sobotu se v rámci soustředění konalo neoficiální tréninkové trojutkání GER–CZE–SVK. K vidění byl jeden výkon špičkové světové úrovně – Sina Beisser 664 poražených kuželek na 120 hs, čímž vyrovnala neoficiální nejlepší výkon na blanenské kuželně. Další hodnotné výkony předvedli především němečtí reprezentanti. Nejlepší ze strany českých reprezentantů byli dva nováčci – Simona Koutníková ze Sokola Duchcov (563) a David Volek z Valašského Meziříčí (566).

Sobotní trojutkání bylo ukončeno Cooperovým testem v běhu na 12 minut, po kterém účastníci absolvovali hodinovou regeneraci v místních rehabilitačních zařízeních.

V neděli proběhla soutěž tandemů, kterou vyhrála dvojice GER 1, na 2. místě skončila dvojice CZE 1 (Koutníková, Kratochvíl) a 3. místo obsadila také dvojice domácích reprezentantů CZE 2 (Musilová, Stloukal).

Na závěrečném hodnocení soustředění byla vyslovena ze strany všech zúčastněných všeobecná spokojenost jak s průběhem, tak i se zajištěním soustředění ze strany pořadatelů TJ ČKD Blansko. Bylo předběžně dohodnuto zorganizovat obdobnou akci i v příštím roce v Německu.

Datum: 4. 9. 2006 | Sekce: Reprezentace | Autor: Ladislav Musil