ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Interliga 2017/18 – 6. kolo

Česká Třebová zajížděla na první z víkendových dvojzápasů do Trstené, kde v přímém souboji o druhé místo prohrála s domácím týmem poměrně hladce 6:2 i zásluhou domácího hráče Ivana Čecha který byl nejlepším hráčem utkání s výkonem 684 poražených kuželek. V druhém utkání, podle očekávání nestačila na domácí Podbrezovou, které podlehla hladce 8:0.

InterligaAni SKK Rokycany, které zajížděly na dráhy Veľkého Šariše, neměly svůj den. V průměrném utkání byli lepší domácí o pouhých 17 kuželek. V neděli se pak Rokycany utkaly s dalším východoslovenským zástupcem ze Spišské Nové Vsi. Ten byl také nad síly českého mistra a po vítězství si připsal veledůležité body do tabulky. Inter Bratislava se nemůže odpoutat od spodních příček tabulky. Ani v utkání, ve kterém hostil ŠK Modranku, nedokázal využít domácího prostředí, a tak se se dvěma body krčí na předposledním místě. Luhačovice v tomto kole přivítaly hosty ze Sokola Husovice. Hostům na výhru nemohly stačit dva těsné výsledky a poměrně hladce prohrávají.

Jistě jste zaregistrovali nefunkční výsledkový servis na webových stránkách. Je to způsobeno (dle mých informací) přesunem na nový webový server. Věřím, že problém bude v nejbližším možném termínu vyřešen.

Datum: 22. 10. 2017 | Sekce: Interliga | Autor: Karel Bok