ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Podpořte svůj výkon sportovní výživou Aminostar

Před nedávnem jsme vás informovali o nově navázané spolupráci České kuželkářské asociace s výrobcem sportovní výživy Aminostar.

Již několik měsíců jsou tak výkony české reprezentace podpořeny kvalitními produkty dodávající potřebnou energii, živiny, vitaminy a minerální látky pro maximální výkon. O svých zkušenostech s výrobky Aminostar se tak mohou pochlubit hráči kontrolního startu juniorské reprezentace v Rosicích, světového poháru dorostu a žactva a nezapomeňme také na nedávné juniorské mistrovství světa, ze kterého česká reprezentace dovezla cenné kovy.

Nejen sponzorství mezistátních akcí je náplní celé spolupráce. Z partnerství můžete těžit také vy. Společnost Aminostar připravila pro všechny registrované hráče lákavou nabídku v podobě 25% slevy na veškeré produkty Aminostar. Sportovní výživou podpoříte nejen své výkony na kuželkářských drahách, mnozí z vás ji jistě použijí i při plnění jiných cílů, ať už je jimi redukce hmotnosti, nárůst kvalitní svalové hmoty, zvýšení fyzické kondice či jiné.

Abyste mohli této nabídky využít a podpořit tak své úsilí při plnění vašich snů, je nutné stát se členem Aminostar ProLife Clubu. Členství je zcela bezplatné a kromě již zmíněné slevy vám přináší také řadu výhod. Využít tak můžete bezplatné poradny, kde vám zkušení odborníci v čele s Ing. Ivanem Machem, CSc., zodpoví vaše dotazy. Zapojíte se také do věrnostního programu, ve kterém máte možnost získat pro sebe a své blízké hodnotné sportovní dárky zdarma.

Co k tomu potřeba? Zašlete registrační údaje (jméno, příjmení, adresu, email a telefon) na email marie.kvasnickova@aminostar.com. Do předmětu uveďte „ČKA registrace“. Po úspěšné registraci vám bude zasláno zpět přihlašovací jméno a heslo, pomocí nichž můžete objednávat výrobky Aminostar přímo online na webových stránkách www.aminostar.com za zvýhodněné ceny.

Výrobky společnosti Aminostar při mezistátním utkání Česká republika – Rakousko
Datum: 22. 7. 2010 | Sekce: Ostatní | Autor: Marie Kvasničková